Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frida Hansson ny nöjesredaktör

Frida Hansson ersätter Annacarin Aronsson och Anna-Karin Pernevill, som båda går vidare till andra uppgifter inom redaktionen.

Frida, som är välkänd för ÖP:s läsare, kommer att skriva för Kultur&Nöje, men även göra nöjesmaterial för gratistidningen 100% Östersund.

– Jag ser verkligen fram emot att få jobba med nöjesmaterialet i ÖP och i 100% Östersund. Det är ett otroligt brett område med allt från musik och konserter till film och spel, och det känns jättekul att jobba med allt.

– Efter att ha skrivit många recensioner för ÖP ska det bli intressant att jobba med nöje på ett bredare plan och få möta alla kreativa och engagerade personer som jobbar med musik, film och konst i länet och berätta om det de gör, säger hon

Kulturredaktör är liksom tidigare Tomas Larsson, som välkomnar sin nya kollega till avdelningen:

– Frida har bred kompetens och har visat att hon väl behärskar både området och sättet tidningen jobbar på, så det ska bli spännande att jobba ihop.