Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fridas TV-tips

Annons

Lördag 13.15: Viasat Fotboll/HD, Viaplay: Newcastle–Liverpool. Alan Pardews Newcastle slog Tottenham förra ligaomgången, medan Liverpool spelade en mållös match mot Hull. Nu är det dags för Balotelli att börja leverera.

 

Lördag 16.00: CMore Fotboll, TV4 Play: Granada–Real Madrid. Jag är uppvuxen utanför Granada och trots att det riskerar att bli förnedring för hemmalaget så missar jag inte matchen då suveräna Real kommer på besök. En match då Cristiano har stora möjligheter att öka på sin galna målskörd.

 

Söndag 14.00: Viasat Fotboll/HD, Viaplay: Manchester City–Manchester United. Manchesterderby som kan bli hur intressant som helst. United fixade en poäng mot Chelsea förra helgen medan City förlorade mot West Ham.

 

Tisdag 20.00: TV6, Viaplay/HD: Malmö FF–Atlético Madrid. Malmö vill ha revansch efter storförlusten i Madrid. I deras egen borg i Malmö är de starkare och kan förhoppningsvis stå emot.

 

Onsdag 20.00: Viasat Fotboll/HD, Viaplay: PSG–Apoel. En match som Paris SG ska vinna med eller utan Zlatan.