Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösö Park bjuder på mat, kultur och underhållning

I helgen står Frösö Park värd för utomhusaktiviteter för hela familjen, då en tvådagars matfestival slår upp portarna - Creative party in the park. Fia Gulliksson och Food in Action står som anordnare. Utöver god mat från lokala och internationella förmågor bjuds det på livemusik och gratis inträde till nyöppnade Frösö Fun Park.

Det hela drar igång imorgon, lördag, mellan 11:00-17:00. Under kvällen tar Kulturkalaset över stafettpinnen och bjuder på upplevelser skapade av lokala och internationella kockar och kreatörer från bland annat Barcelona, London och Paris. För detta krävs biljetter.

På söndagsmorgonen avslutas festivalen med att uppmärksamma FN-dagen och Östersunds utnämning av Unesco till Creative City of Gastronomy. Det blir lokal producerad frukost på Frösö Park, samt ett "Food-hackaton".

En lista med företag som bland annat Jazzköket, Vinbaren i Åre och Flammans skafferi kommer finnas på plats, tillsammans med kända kockar som Sebastian Boudet, Lena Flaten och Bri Stundon.

Den här nyheten skickades ut som geopush till de som är intresserade av nyheter i sin närhet.

Vill du ha lokala nyhetspushar till din mobiltelefon?

Ladda ner ÖP:s eller LTZ:s app här, till Iphone eller till Android:

ÖP:s iPhone-app

ÖP:s Android-app

LTZ:s iPhone-app

LTZ:s Android-app