Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösö toppar tabellen efter seger mot Alsen

Annons

Frösö är ny serieledare i division 3 mellersta Norrland i fotboll. Detta efter hemmaseger med 2–0 (1–0) mot Alsen. Frösö leder nu serien med två poäng före Stöde. Stöde har dock en match mindre spelad. Alsen ligger däremot på elfte plats.

– Alsen inledde matchen bäst, men när vi gör mål på en fast situation så tippar halvleken därefter över till vår favör. Vi har i de senaste matcherna visat att vi är duktiga på att spela på ledning, vi skapar inte jättemånga heta lägen men jag upplever ändå att vi kontrollerar händelserna. När vi på nytt gör mål på en fast situation med cirka kvarten kvar så känns det som nådastöten. Vi visar på nytt att vi hittar vägar att vinna och även om inte skapar särskilt mycket chanser idag är det tillräckligt för att göra två mål. Jag vill samtidigt ge ett plus för Alsen som jag tycker gör det bra, kommenterade Frösös tränare Anton Olofsson.

I och med detta har Frösö hela fyra raka segrar.

Målskyttarna som fixade segern för Frösö var Anton Olofsson och André Larsson, som gjorde ett mål var.

På lördag 15 juni 14.00 spelar Frösö borta mot Iggesund, och Alsen hemma mot Älgarna.