Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösön ledde med fyra mål, men tappade

Frösön tappade en fyramålsledning och fick nöja sig med en förlängningsseger med 6–5 mot Gimonäs. Trots det var Daniel Ramsin nöjd.
– Det var en bra insats, även om det så klart känns surt, säger han.

Det var drygt tio minuter kvar av matchen och Frösön hade ledningen med 5–1, men tappade matchen. 5–1 blev till 5–5 och förlängning.

– Vi gjorde en del individuella misstag som Gimonäs straffade oss hårt. Vi hamnade i onödiga numerära underlägen, säger Daniel Ramsin.

Förlängningen hann inte ens bli fem minuter gammal innan den var slut. Michael Sandin gjorde sitt tredje mål för dagen och säkrade segern för Frösön. Men det blev inga alltför stora glädjescener hos hemmalaget.

– Det är svårt att glädjas när vi inte lyckas knyta ihop säcken. Spelmässigt är jag jättenöjd men det är så klart surt för stunden att vi inte tog samtliga tre poäng, säger Daniel Ramsin.

Han tror att Gimonäs kommer att med att slåss i toppen av tabellen.

– De är ett av de bättre lagen vi mött och de var duktigt på att hålla bollen inom laget.

Daniel Ramsin hoppas att även hans lag kommer att kunna vara det.

– Det är tidigt på säsongen, men det känns riktigt bra än så länge. Vi lär oss saker av varje match och har en positiv trend. Det bygger vi vidare på och med rätt inställning på träningarna tror jag att vi kan vara med och kriga om topp fyra-placeringarna denna säsong.