Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösön saknade mål och spelare

Många spelare fattades idag när Frösö IF spelade borta mot Stöde.
Trots slutresultatet 0–2 var tränare Bo Alenius nöjd med hur laget genomförde matchen.

– Jag tycker att vi genomförde matchen bra utifrån de resurser vi hade, säger Frösötränaren.

Hans lag hamnade redan efter två minuter i underläge, efter en hörna. Stöde hade sedan spelövertaget i första halvleken och lyckades även göra sitt andra mål efter en bjudning. Utöver det var det en väldigt chansfattig halvlek där Frösön var med spelmässigt.

Inför andra halvlek gjorde Bo Alenius några förändringar, något som funkade bättre, men målen uteblev och matchen slutade 2–0 till Stöde.

– I andra halvlek bytte vi från 4–3–3 till 4–4–2 och då blev allt mycket bättre. Vi tog över och hade flera farliga lägen. Tyvärr missade vi öppet mål och frilägen och det är något vi måste jobba på, att vara mer kliniska i avsluten.

Noterbart var att tre stycken spelare födda 2000 fanns med i truppen, något Bo Alenius tycker är väldigt kul.

– Det är kul att lyfta fram dem yngre och de gjorde det bra, men vi måste försöka få med fler på träningarna. I dag fattades det 12 stycken som tidigare varit med och spelat och många av dem var startspelare.