Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösön-Sunne- Norderön LRF-avdelning

har haft sitt årsmöte i Sunne Sockenstuga. Stämman inleddes med att medlem Ingrid Sandberg visade bilder från Alaska och sommarens resa till bland annat Kroatien och Monte Negro. Deltagarna fick ta del av många fina bilder och intressanta berättelser.

Sedan informerade Ola Rörborn, Länsförsäkringar om Länsförsäkringars övertagande av LRF Försäkring. Han fick även svara på en del andra frågor som medlemmarna hade med sig.

Efter ett mycket gott fika följde sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Till ny ordförande valdes Mikael Olsson som efterträder Bruno Nilsson som avtackades efter ett stort antal år av arbete och engagemang. Nya ledamöter blev Nils Björid och Ingegärd Pettersson som tillsammans med de omvalda Ingrid Sandberg och Sven-Erik Eriksson och de med ett år kvar i styrelsen, Henry Olofsson, Mats Bertilsson, Sören Imnander och Lars-Johan Örjeby ska utgöra styrelsen under detta år.

Mötet beslutade också att anta en motion till regionförbundsstämman om att arbeta för en ”ombudsman” mellan LRF och de ekonomiska föreningarna Milko och Swedish Meats.

Föreningen har under året haft en del aktiviteter där den största är koutsläppet i Måläng. Denna aktivitet kommer att i år vara 16 maj. Föreningen har även en hel del andra aktiviteter att genomföra under året då man firar 80 års jubileum i år.