Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösöntränaren om matchen mot Timrå: "Vi blev rånade"

Frösön såg ut att ha räddat minst en poäng hemma mot IFK Timrå. I 85:e minuten satte inhoppande Anton Hybrink 1–1. Minuterna senare sprang Lars Sunnfors sig fri. Det som sedan hände gör att tränare Per-Mårten Jonsson kallar denna förlust för "säsongens tyngsta."

– Jag ska inte säga att han blev kapad, men han blev nersprungen. Domaren valde att fria och det kan jag för mitt liv inte förstå. För mig är det så solklar straff som det kan bli. Vi blev rånade, säger han.

Eländet fortsatte när Timrå slog en långboll från backlinjen på övertid. Oskar Fors fick med sig bollen och petade den förbi Dennis Grönlund i Frösöns mål.

– Jag lider verkligen med killarna i dag. Alla ska plussas, men om någon ska ha lite extra beröm så är det Erik Lundqvist i mittförsvaret. Det är fem getingar, nära sex – Nästan Hysén-klass, säger Per-Mårten Jonsson.