Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullspäckad helg: Svartskoog, covercash, igloorahm, karpfarväl och Symphonic Band

När du åkt skidor klart, kommit hem från Medvinden och sett dig mätt på TV finns fortfarande diverse lokala evenemang att avnjuta i helgen.

Annons

 Musik Direkt, Ulla Skoog, covers på Johnny Cash, Mikael Rahm i Tännforsen, sista kvällen med karparna eller Östersund Symphonic Band.

gör de återstående 14 akterna i Musik Direkt upp om finalplatserna till länsfinalen. Här till vänster berättar vi om det pågående fältslaget.

”Johnny Kontant and the tennfield two” upp på Gamla teaterns scen där hela kvällen ägnas åt kontantmannen.

Kvällen inleds med en två timmars film om sångaren, varefter dalmasen Johnny Kontant och hans två kompisar spelar Cash-musik nonstop.

kommer Mikael Rahm och Calle Hernmarck att servera samma kväll i Tännforsens igloo under rubriken ”Inga rötter ingen framtid”.

Rahm läser dikter med jämtländsk anknytning, medan Calle Hernmarck rikspelman på bockhorn, spelar olika instrument till dikten.

kommer konstnären Fredrik Wretman till Färgfabriken för ett sista besök vid karputställningen Taptim som nu avslutas, karparna åker hem och bassängen nedmonteras.

avfyrar Östersund Symphonic Band sin vårkonsert på Folkets Hus under buller och bång.

kliver komediennen Ulla Skoog upp på Storsjöteatern, möjligen med musik och definitivt med kollegan Trond Lindheim.

Det utlovas musik, sketcher, sång och berättelser. Ett och annat hyss ingår obotligt...

– Jag tycker om tidlösa texter med en ganska så svart botten, för konstigt nog är det de som blir roligast och mest minnesvärda, säger Ulla Skoog.