Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fylla och droger dominerade natten

Polisens arbetstid i natt gick till stor del till att ta hand om påverkade personer

Annons

Det började vid halv tio på fredagskvällen. När en gäst på Cuprum i Östersund var för bråkig för ordningsvakternas smak, ringdes efter polis. Den omhändertagna gästen överlämnandes och fördes till polishuset där han fick nyktra till.

Strax efter 23 var det dags igen. På Vemdalskalet träffade polisen på en ung man som enligt patrullen visade tydliga tecken på att vara knarkpåverkad. Mannen kroppsbesiktades och släpptes fri efter förhör och provtagning.

Vid halv ett natten mot lördag blev det bråk. Polisen ryckte ut till ett en lägenhet i centrala Östersund. Föga förvånande var det alkohol inblandat och en person fick lämna lägenheten. Personen blev senare omhändertagen för fylleri och fick även den nyktra till på polishuset.

Nu skulle snart de två som nyktra till på polishuset snart på sällskap av en tredje. Ordningsvakter på restaurang Plaza omhändertog en berusad man som polisen fick hämta.

Det var inte slut där. Ytterligare en person till skulle snart hamna på en polisstation för att nyktra till. En man var så berusad på Åre torg så att denne också blev omhändertagen av polis. Detta skedde vid tjugo över två natten mot lördag.