Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fylla och narkotikabrott i Östersund

Löningsfredagen förde med sig lite stök på olika håll i Östersund i natt.

Vid 00:30 fick SOS Alarm samtal om ett pågående bråk på Kyrkgatan. Flera polispatruller åkte dit, men ingen av personerna på plats ville redogöra för situationen. Eftersom inget bråk syntes till lämnade polisen platsen.

00:45 anträffades en man i 20-årsåldern narkotikapåverkad vid en fordonskontroll i Odensala. Mannen förhördes och släpptes sedan, misstänkt för narkotikabrott.

Runt en kvart senare larmade ordningsvakter på en krog om misstänkt narkotikabrott. Det var en man i 25-årsåldern som blivit avvisad efter att ha utmärkt sig i negativ mening inne på krogen. När polisen fick kontakt med mannen visade han tecken på att vara narkotikapåverkad och han fick följa med till stationen för förhör och provtagning. Efter förhör frigavs mannen, som nu är misstänkt för narkotikabrott.

Cirka 01:30 fick polisen samtal om två gäng som slogs i Östersund. När patrull kom fram hade bråket ebbat ut och ingen av personerna på platsen var i behov av vård. En anmälan om misshandel är dock upprättad och några av de inblandade är identifierade.

Vid 02-tiden fick polisen besöka Kyrkgatan återigen, denna gång efter att en berusad man tagits om hand av ordningsvakter på Restaurang Plaza. Mannen fick sova ruset av sig på polisstationen.