Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fylla och narkotikabrott under natten

Jämtlandspolisen rapporterar om flera fall av fylleri och misstänkta narkotikabrott under fredagskvällen och den tidiga lördagsmorgonen.

Vid 23-tiden på fredagen fick polisen omhänderta en man som låg och sov utanför en krog i centrala Östersund. Mannen fördes till polishuset för tillnyktring.

Klockan 02.14 kontrollerades en 22-årig man, strax utanför centrala Östersund. Under natten förhördes mannen och en provtagning gjordes. Han är nu misstäkt för narkotikabrott för eget bruk.

02.46 får polisen in ett larm om ett bråk i en bostad. När polisen kommer till platsen visar det sig att mannen i bostaden verkar vara påtagligt påverkad av narkotika. Den 23-åriga mannen är nu misstänkt för narkotikabrott och han fördes under natten till polishuset för provtagning och förhör.

Vid halv tre på lördagsmorgonen omhändertogs en man efter att ha bråkat med några personer på ett boende. Han fördes till polishuset för tillnyktring.