Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra av Sveriges första steg 2 tränare i Thaiboxning från Östersund

Helgen den 13-14 September var 4 stycken av länets Thai- och Kickboxningstränare på Bosön i Stockholm för att gå Svenska Muay Thaiförbundets (tidigare Thaiboxningsförbundet) första steg 2 tränarkurs någonsin.

Från hela landet hade 28 tränare samlats för att med målet att bli licenserade steg 2 tränare. På plats fanns flera av förbundets ledare för att utbilda dessa ledare. Bland annat landslagstränarna Jörgen Kruth och Joakim Karlsson. Som själva bland annat blivit världsmästare som aktiva. Även förbundsläkare Pontus Inerup, smtf-styrelseledamot/Ordförande Domarrådet Svenska Muaythaiförbundet Fredrik r-sson Johnsson, förbundsledamot Pelle Bånhäll m.fl.

Det blev intensiv helg där teori varvades med praktik och glada skratt. Det var en nöjd skara nyutexaminerade tränare som på Söndagen lämnade Bosön för hemfärd till respektive föreningar. Deltog från Östersund gjorde Hossein Jafari, Magnus Larsson, Daniel Hansson och Emma Eliasson som samtliga blev godkända steg 2 tränare.