Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gängbråk i Norrköping - två döda

Två personer har dött och flera skadats svårt i ett gängbråk i Norrköping i kväll."De har skjutit och använt kniv. Det är ett gängbråk. Vi har alla våra resurser där, säger stationsbefäl Anders Arvidsson till nt.se.(TT)

– De har skjutit och använt kniv. Det är ett gängbråk. Vi har alla våra resurser där, säger stationsbefäl Anders Arvidsson till Norrköpings tidningar på nätet.

Larmet ska ha kommit in till SOS Alarm strax före klockan 22 på kvällen.

– Det var en mycket hetsig stämning och massor av folk för att vara tio på kvällen före en vardag, säger frilansfotografen Niklas Luks till TT.

Han kom till platsen ungefär en kvart efter polis och ambulans.

– Där var säkert över hundra personer där, många polispatruller, ambulanser och allmänt stökigt. Jag såg några i folkmassan hålla fast en person ända till polisen kom fram till dem. Några ambulanser hade väldigt bråttom därifrån, andra hade inte det vilket fick rykten att gå, säger Luks.

På grund av händelsen har Vrinnevisjukhuset i Norrköping förstärkt bemanningen, säger Landstinget i Östergötland till TT.

Polisen har också plockat in en särskild presstalesman.