Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ganman ordnar manifestation för yttrandefrihet

Nu uppmanar författaren och artisten Jens Ganman alla som vill stå upp för yttrandefrihet till att delta i en manifestation i Östersund på lördag. Med anledningen av tidningsmassakern i Frankrike där minst 12 personer dödades.

– Det här kommer att få mycket större konsekvenser än vad vi kan föreställa oss i dag. Antingen är man för yttrandefrihet eller så är man emot, säger han.

Manifestationen kommer att arrangeras på lördag, klockan 13.00, på stora torget i Östersund. Det är Jens Ganman som har tagit initiativet, men han välkomnar andra att ställa sig bakom arrangemanget.

– Det här gör jag på uppstuds, men jag uppmanar alla som står upp för yttrandefrihet att komma till stora torget med anledning av det som skett i Frankrike i dag.

Han kommer att hålla ett tal och spela några av sina sånger. Det är även klart att Patrik Zackrisson, med sin grupp Patrik´s Combo, och Micke "Mojo" Nilsson kommer att spela.