Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ge Maths O en chans

Maths O Sundqvist har länge förvaltat och investerat pengar i företag och fastigheter. Förmögenheten har växt och överskotten investerats i nya projekt. För oss som haft förmånen att finnas i hans närhet har hans vilja att satsa i lokala projekt haft en avgörande betydelse för många företag i Jämtland.

Nu möts Maths O Sundqvist av en sällan skådad girighet från Carnegie Bank och en just nu hukande Riksgäld.

Maths O Sundqvists långsiktighet i affärer har för flera företag och deras sysselsatta varit av avgörande betydelse. Med måttliga förväntningar på avkastning för sina investeringar har Maths tålmodighet gett god utdelning för alla inblandade parter. När förväntningarna på investeringarna inte infriats har han aldrig skyllt på någon annan eller ställt orimliga krav på övriga investerare.

Nu möter Maths O Sundqvist kortsiktiga klippare i bank och finansvärlden. Klippare som tänker utnyttja Maths tillfälliga likviditetskris. Klippare som utgör varje seriös företagares värsta mardröm.

Maths O Sundqvist är en företagare som drivs av en vilja att göra bra investeringar. Lika självklart signalerar Maths att han har för avsikt att göra rätt för sig.

Det måste vara en självklarhet att Maths O Sundqvist tillåts betala ränta på sina lån och ges möjligheter att presentera en plan för hur återbetalning av skulden till Carnegie ska ske.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel