Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gertrud Eriksson

Vår mamma, Gertrud Eriksson, avled den 9 december, en vecka före sin 91-årsdag. Det är med stor sorg och saknad hon lämnade oss.

Gertrud föddes i Rise, Offerdal, som äldst i en syskonskara med fyra bröder.

Hon gifte sig senare med Inge Eriksson och flyttade till Vaplan, där de drev ett jordbruk tillsammans. Där växte vi fyra syskon, tre döttrar och en son, upp i en trivsam och trygg miljö.

1979 övertog sonen jordbruket och mamma och pappa flyttade till Lugnvik. Mamma jobbade inom hemtjänsten i Lugnvik till sin pensionering. Hon blev änka 1996.

Gertrud var en tacksam, lättsam och glad person som skaffade sig många vänner. Hon tyckte om att baka, laga mat och handarbeta, särskilt virkning. Hon deltog ofta på kyrkluncherna i Lugnvik och följde med på många kyrkturer så länge krafterna fanns.

2010 flyttade mamma till Sjöängens äldreboende. Efter en vecka där drabbades hon av sjukdom, men kämpade tappert. Hon fick god omvårdnad och trivdes på Sjöängen.

Barnen