Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ghoddos om framtiden: "Vill Kindberg att jag ska stanna gör jag det av hela mitt hjärta"

Saman Ghoddos har omgärdats av flera rykten den senaste tiden. Inför avgörandet av gruppspelet i Europa League kommer han med ett glädjande besked till fansen.
– Vill Kindberg att jag ska stanna så stannar jag av hela mitt hjärta, säger han till SVT Sport.

ÖFK:s guldklimp har efter succén i allsvenskan och Europa varit het på transfermarknaden. Om laget tar en seger till i gruppspelet i Europa League är man klara för 16-delsfinalen som spelas i mars 2018. Frågan är om det kommer vara med eller utan Saman Ghoddos.

Men kanske kan alla ÖFK-fans andas ut en aning. I en intervju med SVT Sport inför hemmamatchen mot Zorya Luhansk på torsdag ger han lugnande besked.

– Jag har två år kvar på kontraktet men sen är det upp till Kindberg och Potter att bestämma. Vill Kindberg att jag ska stanna så stannar jag av hela mitt hjärta, säger han.

Och ordförande Kindberg har varit tydlig med att man inte kommer släppa Ghoddos om inte rätt summa erbjuds.

– När det gäller Ghoddos så kan vi börja prata vid 50 miljoner när det gäller en spelare av hans kaliber men det är inte säkert vi ska släppa han i alla fall, säger Daniel Kindberg ordförande i ÖFK.

Samtidigt är det flera spelare som kan försvinna. Östersund har åtta spelare med utgående kontrakt 2017, bland andra backgeneralen Sotirios Papagiannopoulos. Nu kommer ordförande Daniel Kindberg med besked kring förhandlingarna.

– Vi har inte börjat förhandla än, det gör vi efter Berlinmatchen, säger han.

Framtiden för många av spelarna kan hänga på om ÖFK tar sig vidare eller inte. Flera har skrivit korttidskontrakt till sista matchen mot Berlin den 7 december. Morgondagens hemmamatch kan med andra ord bli någras sista på Jämtkraft arena.

DE HAR UTGÅENDE KONTRAKT

Sotirios Papagiannopoulos

Alhaji Gero (option på förlängning)

Ronald Mukibi (option på förlängning)

Gabriel Somi

Bobbo Sollander

Tim Björkstrand

Sebastian Lundbäck

Andreas Andersson