Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Givetvis lämnar jag Metall

Läste din debattartikel, Stefan Hultman, angående vilka som kan och inte kan representera IF Metall och känner att jag är skyldig dig och hela Metall en stor ursäkt.

För fyra år sedan utnyttjade jag min demokratiska rättighet och röstade i regeringsvalet. Tilläggas kan att jag har, de val jag kunnat rösta, aldrig röstat lika två val efter varandra utan lagt min röst på det parti som lyft flest frågor i mitt intresse.

Inte viste jag då, för fyra år sedan, att min SD-röst skulle dra ditt och Metalls namn i smutsen. Vill här klargöra för alla att ni omöjligt kunde veta att en SD-väljares pengar skulle hamna i Metalls klubbkassa då vi har anonyma val i Sverige.

Du och Metall har verkligen inte på något sätt behandlat mig illa, och jag hade inte illvilliga baktankar att rykten om mina SD-väljarepengar i er kassa skulle komma ut.

Så som ett bevis för min uppriktiga ånger får ni såklart betala tillbaka min månadsavgift för de senaste 48 månaderna och därefter ser jag såklart till att jag, med din hjälp Stefan, så snabbt och smidigt som möjligt lämna Metall.

På så vis kan inga kopplingar mellan metall, mig själv och mina SD-väljar-pengar längre göras och ni riskerar inte dåligt rykte på grund av mig, hoppas jag.

Tacksam för svar om ursäkten godtas, vid svarstillfälle kan vi säkert bestämma hur pengaöverföringen ska genomföras och hur mitt utträde sker fortast möjligt.

Uppriktigt ledsen metallare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel