Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gladiatorn Prime från Östersund

En av gladiatorerna som utmanarna möter är Mikael ”Prime” Hollsten från Östersund.

Annons

– Jag är ”bad-guy” bland gladiatorerna. ”Prime” bjuder inte så mycket på sig själv och skulle aldrig krama om en utmanare. Samtidigt är han polisen som ser till att de andra gladiatorerna sköter sig, säger han.

För två år sedan flyttade Miakel Hollsten från Östersund till Stockholm.

– Jag har tidigare spelat i Jämtland basket och för fyra år sedan började styrketräna och tyckte det var kul, jag utbildade mig till personlig tränare och det jobbar jag med på heltid, säger han.

Numera har han bytt basketen mot athletic fitness.

– Man ska ha så snygg fysik som möjligt, låg fettprocent men samtidigt prestera i grenar med den egna kroppsvikten, i chins, dips, rodd eller hinderbana, säger Mikael Hollsten.

Gladiatorn ”Primes” styrkor ligger i de atletiska grenarna, han är stor och lång men förhållandevis lätt i kroppen.

– Man är ju ett riktigt barn. Jag är helt frälst av alla actionfilmer och tv-spel och de har gjort det så himla bra i arenan, det är rostigt, mörkt och med rök och eld. Vi är som små myror i arenan, säger han.

• Hur är det att spela rollen som ”Prime”, har du någon teatererfarenhet?

– Det är helt nytt för mig, men det är inte så svårt när man kommer ut och de presenterar ”Prime” samtidigt som man hör publikjublet, då är det inte så svårt att känna sig cool.

Mikael ”Prime” Hollsten laddar just nu inför helgens finalinspelningar i Karlstad. Dessutom bloggar han om sin träning på aldrigvila.se.