Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet till alla ÖFK-fans i natt – stjärnorna stannar

Trots långa spekulationer angående flera av ÖFK:s spelare, så var det väldigt lugnt under onsdagskvällen när det internationella transferfönstret stängde. Saman Ghoddos ser ut att stanna i klubben.

Saman Ghoddos har varit en av ÖFK:s bästa spelare sedan han anslöt till klubben, hans succé fortsatte i Europa League. Och det har inte gått omärkt förbi Europas toppklubbar.

28 januari kom uppgifter om att ÖFK hade nobbat ett bud på 60 miljoner från spanska Celta Vigo.

–För mig är det kaxigt och ofattbart att de inte säljer för den summan, sa Ghoddos agent Nenad Lukic då.

ÖFK, med Kindberg i spetsen höll fast vid den linjen. Och när fönstret för de stora ligorna i Europa stängdes under onsdagen, fanns Ghoddos kvar i ÖFK.

Enligt uppgifter till Sportbladet har en rysk klubb visat konkret intresse för Tom Pettersson. Uppgifter som Daniel Kindberg tillbakavisade.

– Har aldrig hört talas om det, säger Kindberg till Sporten.

Ska tilläggas att det ryska fönstret stänger 22 februari. Fönstret för att värva spelare i Sverige är öppet till sista mars.

För dig som loggar in:

Rusning efter biljetterna till stormatchen – vi sänder live från kön utanför ÖFK-shopen

Ghoddos säljs inte förrän i sommar enligt Kindberg – 50 miljoner är för lite: "Ghoddos är allsvenskans bästa spelare och han ska värderas utifrån det"