Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glesbygden drabbas hårt av höjda skatter

Annons

Tänk om nederbörden kommit i sådan omfattning i Västmanland som löftena från politikerna i dessa valtider! Nu ämnar Socialdemokraterna finansiera kostnaden för körkort för ungdomar, så dessa lättare ska kunna få ett jobb.

Det låter sig sägas! Vad vi väljare efterlyser är besked på vilka partier S tänker driva denna fråga med. Knappast Miljöpartiet, som genom chockhöjda bensin- och oljepriser vill minska trafiken.

De vill dessutom införa en kilometerskatt på 15 kronor milen, som gör varorna i glesbygden dyrare och en ung människa i arbetslivet får inte råd att vare sig köpa eller använda en bil.

Vänstern har en patentlösning på det mesta som heter skattehöjningar.

Glesbygden drabbas hårt av denna skattepolitik. Sverigedemokraterna vill satsa på fler småföretag i glesbygden, jordbruk och lantbruk, närproducerad mat och att man satsar på utbildningar för ungdom i glesbygd.

Norrland är Sveriges kornbod. Låt en stor del av dess avkastning komma oss tillgodo. Då har vi löst finansieringen av körkort till de unga.

Ingegärd Fjällgärde

Sverigedemokraterna Härjedalen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel