Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Google Håleryd öppnar på söndag

Under söndagen körs en V64-omgång vid Östersundstravet med flera spännande lopp. Vi går ut hårt och singelstreckar dubbelt inom V64.

Fine Google Håleryd kommer på besök och håller Per Linderoths häst sig i skinnet tror vi att de tuffaste konkurrenterna Linus Ru och Anastacia Trot får det hett om öronen. Midsommarsnapsa har en lämplig uppgift i V64-2 och vi menar att hon har en god segerchans trots att hon återkommer efter uppehåll.

Även Step Aside har varit ifrån sedan i september men vi tycker att hon höjer sig över motståndet och i normal författning är det toppchans för Anna-Lena Forsbergs sto. Risk finns dock för att hon kan bli över från innerspåret.

V64-4 är vidöppet och har man ingen särskild idé behöver det inte vara helt fel att helgardera. I första dubbeln tror vi mest på Staro´s Fortune som är startsnabb, har ett perfekt utgångsläge och visade fin form senast bakom Resplendent Caviar. 

Över kort distans är det en chansspik på dubbeln. Blir det tuff körning inledningsvis finns det många som kan tänkas. I Dubbelcupens försök finns det gott om formstarka kallblod som säkert kommer att tjäna fina pengar under året. Vi tror och hoppas att fem streck räcker.

Tips övriga lopp

Lopp 1: 5 Järvsörappen – 10 Myrsjös Trollkarl – 8 K.A.Nonbra outs. 1 Exil.

Lopp 2: 12 Izon Rags – 3 Quentin Frontline - 2 Select outs. 1 Rock Lobster Tail.

Lopp 3: 12 Uncle Brodde – 10 Överlägsna Liss – 11 Dragon Firefly outs. 1 Romeo Frontline.

Lopp 10: 14 Madonna Rags - 2 Kirikou – 11 Hot Chic outs. 1 Sea Solide.

Lopp 11: 6 Eikstjerna – 2 Euforia – 3 Tustna Svarta outs. 12 Kim.

V64-förslaget 495 rader

Avd.1: 5 Google Håleryd res. 4 Anastacia Trot, 1 Linus Ru.

Avd.2: 4 Midsommarsnapsa res. 10 Villmer, 6 Våljänta.

Avd.3: 1 Step Aside, 5 Prince D´Inverne, 6 Todays Shotgun res. 4 Ladylime, 11 Julia Kaulitz.

Avd.4: 1 Wow Bella, 2 Soberano Del Mundo, 3 Interlace, 4 Delectable Ås, 5 Victory Va Bene, 6 Saxo K., 7 Sundbo Tussilago, 8 Sky Rocket, 9 Master Ho, 10 Happygangster G.L., 11 Tobbe Dreamcatcher res. 12 Gilson, 3 Interlace.

Avd.5: 2 Staro´s Fortune, 5 Staro Fighter, 7 Bo Brady res. 3 Dante Sund, 8 Delicious Avista.

Avd.6: 3 Jora Eld, 6 Esping, 11 Närbyjänta, 12 Höstbouffe, 13 Solfredman res. 2 Eng Stegg, 5 Andrea Slogum.

Dagens dubbel-förslaget 5 rader

Avd.1: 2 Staro´s Fortune.

Avd.2: 3 Jora Eld, 6 Esping, 11 Närbyjänta, 12 Höstbouffe, 13 Solfredman.

Analyser:

V64–1: Tre klart dugliga hästar gör upp om segern. Vi tror utan tvekan mest på snygge Google Håleryd som är en tuffing och Per Linderoths styrning har en fin chans över passande distans. Vi spikar. Linus Ru gick bra senast som tvåa och Eklöf har ett fint utgångsläge. Vass på speed och kan utmana med rätt resa. Anastacia Trot var duktig i sina två starter i Henrik Svenssons regi och hon återkommer nu efter ett nytt kortare uppehåll.

V64–2: Ett lopp där stona startar 20 meter före sina manliga kollegor. Bäst fart har Midsommarsnapsa visat och är hon i hyfsad form efter mer än fyra månaders uppehåll blir Linda Fastessons sto mycket svårstoppat. Våljänta har rätt fin fart och ett perfekt utgångsläge, men vinner sällan. Villmer övertygade vid segern men är inte att lita på och han står hårt inne i loppet.

V64–3: Step Aside var riktigt duktig under fjolåret och står perfekt till i sin återkomst. En fin segerchans om hon är i form efter uppehållet. Prince D´Inverne klarade inte av det snäva femtespåret senast, men spetsade bakom bilen tidigare och han har visat god form innan den starten. Todays Shotgun blev tillbakadragen senast, men spurtade fort i skymundan och Henrik Svenssons häst räknas tidigt.

V64–4: Mycket öppet med jämna travare i god form. Interlace har ett bra utgångsläge och kan leda länge. Hela vägen? Ett bra spår har också Delectable Ås som kan mycket, men har lite svårt att få det att lossna. Happygangster G.L. har skrällt två gånger i följd och han bra ryggar inledningsvis. Saxo K. är en intressant norsk gäst som bör passas.

V65–5: Staro´s Fortune är startsnabb och över kort distans har han en god spets- och segerchans. Staro Fighter är en riktigt kapabel travare som debuterar i ny regi efter långt uppehåll. I vilket slag? Även Ypperlige Liss kommer söderifrån och är intressant i sin återkomst. Bo Brady övertygade senast och kan inte räknas bort även om läget kunde ha varit bättre. Dante Sund visade fin form senast och räknas från ett bra utgångsläge. Även Delicious Avista är bra, men kan få svårt att komma till från yttern.

V65–6: Tipset går till segervane Esping som från springspår kan komma bra till direkt, men det är bättre motstånd denna gång än tidigare och han känns inte given. Jora Eld var fin senast och vann då på bra sätt. Han står ånyo bra till och kan duga igen. Höstbouffe är en snabb travare som gick nytt rekord senast. Han är en mycket farlig utmanare om segern om han får vänta med speeden till upploppet. Närbyjänta är långt framme varje gång och bör streckas. Hur klarar hon av femtespåret?

Klaringen

Google Håleryd (V64-1) är en häst vi gillar och kommer han iväg vettigt från femtespåret tror vi att han blir svårstoppad över passande lång distans. Midsommarsnapsa (V64-2) är stabil och rask iväg och då motståndet ser överkomligt ut tror vi att Linda Fastesson kör till ledningen och vinner direkt efter vila. Spik.

Draget

Step Aside (V64-3) håller hög klass och kommer hon bara ut från innerspåret blir hon svårstoppad under det sista halvvarvet.

Mörka molnet

Villmer (V64-2) var duktig vid segern och blir säkerligen mycket betrodd, men han blev perfekt framdragen längs vägen då. Han är kapabel men är inget att lita på, står hårt till och behöver ha flyt på vägen om det skall räcka till seger denna gång.

Dimman

V64-4 är mycket svåranalyserat! Positioner och dagsform blir avgörande för utgången. Gardera.