Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grande Roses släpper nytt album

Rockbandet Grande Roses släppte under fredagen videon till singeln ”Spread the ashes and love”.

Bandet Grande Roses som har medlemmar från länet släppte debutplattan ”Disease” förra året och ”Spread the ashes and love” är första singeln från deras nya platta som släpps 2 februari och bandet kommer göra flera spelningar i både Tyskland och i Sverige.

– Det har varit en lång process med den nya plattan. Men att börja skriva på nytt material tog knappt ett år efter släppet av förra plattan. Eftersom jag inte direkt blir yngre ville jag bara forcera ut så många låtar som möjligt till ett nytt album, berättar sångaren Göran Messelt Andersson.

På den nya plattan är det samma Grande Roses som tidigare.

– Jag ville hålla det inom en ram som inte var för annorlunda jämfört med vår förra platta. Den nya är absolut inte groundbreaking – men det är bra!

”Disease”-plattan spelade de in på bara några dagar. Nu har de stått i studion flera helger i rad och från början fattades det fortfarande flera låtar till skivan.

– Det är bra att sätta sig under press, jag jobbar som bäst då. Finmotoriken blir ofta lidande, men det har heller aldrig varit vår grej.

– Någon punkådra måste man ha kvar. Det får inte vara så himla noga, det är ju bara musik.

Läs mer:

Grande Roses inger respekt