Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gratis liftkort i Kullstabacken

Rolf Nilsson på Kullstabacken håller tillsammans med kommunen traditionen vid liv och låter Ragundaeleverna åka gratis under sportlovet.

– Kommunen har alltid bjudit barnen på liftkort. Nu i år har vi en ”deal” och satsar tillsammans så att vi låter alla kommunens grundskoleelever åka gratis, säger Rolf Nilsson som driver anläggningen i Hammarstrands utkant.

ÖP träffade ett par elever, Sebastian Carlberg och Peter Hedström, från Bispgården, som utnyttjat erbjudandet under lovets första dag som bjöd på kalasväder och fin åkning i Kullstabacken.

– Det här var kul. Vi var hit förra året också och det kommer bli fler gånger under lovet som vi åker hit, säger Sebastian Carlberg.

Rolf Nilsson hade fullt upp när han stod och hjälpte till med liftbyglarna i lördags. Han gladdes över tillströmningen av folk, som dessutom har varit stor hela vintern:

– Det har varit en helt makalöst bra säsong. I princip har vi redan nu fått in det vi hade räknat med på hela säsongen. Jättekul. Alla ställer dessutom upp bra bakom oss i vår satsning och många från ortsbefolkningen kommer fram och tycker att det är kul att det går bra.