Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grovt missvisande av S

Ann-Marie Johanssons (S) argumentation är grovt missvisande. Välfärden har aldrig fått mer resurser än i dag och exempelvis hälso- och sjukvården tilldelas drygt 28 miljarder mer än 2006.

Men kom ihåg att S har styrt landstinget i 92 år i sträck och det är landstinget, inte regeringen, som ansvarar för situationen i Jämtlands län.

Eftersom Moderaternas politik skapat 250 000 nya jobb sedan 2006 har vi lyckats kombinera skattesänkningar med ökade satsningar på välfärden.

S vill försvåra för alternativa utförare av bland annat primärvård vilket skulle drabba invånarna i Hoting, Strömsund, Hammerdal, Offerdal och Hede.

S mål är att skapa fler jobb genom att höja anställningskostnaderna för unga i samtliga branscher, bygga ut bidragssystemen och minska valfriheten. Hur kommer dessa reformer gynna vården?

Saila Quicklund (M)

riksdagsledamot

Christer Siwertsson (M)

landstingsråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel