Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där ...

... Ingrid Krylén som har blivit utnämnd till 2009 års konsumentvägledare.

– Det känns otroligt roligt. Jag har inte vetat om eller varit förberedd på att få något pris. Det känns jättekul, samtidigt som jag är lite chockad.

– Nej, jag har fått en t-shirt som det står ”Årets konsumentvägledare 2009” på, presentkort och diplom. Det får jag väl sätta in i guldram och hänga upp på väggen.

– För att vi jobbar på ett lite annorlunda sätt. Vi har stort täckningsområde och vår verksamhet har växt och förbättrats på kort tid. Det är väl jag som varit den drivande kraften, med stor hjälp från andra som jobbar med konsumentfrågor i länet har vi fått sju av åtta kommuner att samarbeta.

– Det är alltid viktigt att kunna visa kommunen att vi finns och att vi verkligen gör nytta. Vår verksamhet är ingenting som kommunen måste tillhandahålla, såhär i besparingstider är det lätt och välja att spara in på sådana saker.

– Jag tror att det är ännu viktigare för folk att veta sina rättigheter när det är ont om pengar och jag hoppas att kommunen kommer se vikten av att ha oss kvar.