Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hammarby vände mot piggt Huskvarna

Vilken dramatik som utspelade sig i Superettan mellan Huskvarna och Hammarby. Länge såg Huskvarna ut som vinnare. Sista kvarten kvitterade "Bajen", missade en straff, men avgjorde till sist på övertid och befäste sin topplats.

För alla ÖFK–fans och spelare som satt och tittade på matchen måste det ha känts grymt. Här tog Huskvarna ledningen, gjorde en heroisk insats, men förmådde till sist ändå varken hjälpa sig själva i kampen om nytt kontrakt eller Östersund i jakten på en allsvensk kvalplats.

Hammarby vann 1-2, (1-0), efter ett frisparksmål av Kennedy Bakircioglu i 81:a minuten och 1-2 på nick av Erik Israelsson i 94:e efter pass av Kennedy.

Dessförinnan hann Bakircioglu även missa en straff.

Annars verkade det länge som om Huskvarna skulle kunna ge ÖFK en hjälpande hand. Det skilde fem poäng före matchen och om Huskvarna hållit undan hade ÖFK haft en gyllene chans att knappa in vid eventuell seger i Landskrona på måndag.

Nu är det plötsligt åtta poäng upp till kvalplats och en tuff match som väntar jämtlandslaget i den 23:e omgången av 30.