Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hammerdals vävstuga

har haft årsmöte. Ett 30-tal medlemmar hade hörsammat inbjudan till mötet och som började med att alla blev bjudna på en mycket god morotssoppa, kaffe och kaka.

Av verksamhetsberättelsen för 2008 kunde man utläsa att föreningen har varit mycket aktiv under året. Vävstugan har medverkat vid Vårmarknaden i Sikås, skyltsöndagen i Hammerdal med försäljning och lotterier. Två arbetsaftnar har hållits och medlemmarna har vävt under året 229 meter bestående av bland annat mattor, dukar, schalar med mera. Vävstugan har även gjort två resor, till Väv-08 i Dalarna och till Jamtli julmarknad och förutom detta har både vår- och höstmöte hållits.

Ungefär samma aktiviteter beslutades även för 2009 på årsmötet.

Följande styrelse valdes för 2009: Inger Wigren, ordförande, Ann-Britt Jakobsson, vice ordförande, Gerd Sjödin, kassör, Carina Wikström, sekreterare och May-Lis Glantz, ledamot.

Revisorer blev Elisabet Johansson och Randi Persson.

Den 12 december samlades Bodums PRO:are på Rossöcenter för att fira lilla julafton. Efter att ha avnjutit tomtegröt och skinkstut, kom två lustiga tomtar och delade ut julklappar till alla. Lotterier såldes till förmån för centra. Rickard Lindberg och Stig Eriksson skötte underhållningen och ledde allsången.