Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han är Brunflos nästa spelartapp

Brunflo tar få poäng – och fortsätter att tappa spelare.

– Jag är ganska less på hockeyn just nu faktiskt, säger Stefan Berglund, näste man att lämna tabelljumbon i norrettan.

Stefan Berglund anslöt inför innevarande säsong i vad som praktiskt taget blev ett målvaktsbyte med Sollefteå.

Christopher Elf flyttade tillbaka till Sollefteå och Berglund gick i motsatt riktning.

Sedan blev inte mycket som planerat för 21-åringen. En efterhängsen sjukdom gjorde att Berglund inte tränade under delar av hösten. Innan det hann han medverka i sju matcher.

– Men det här har inte med det att göra. Jag har inte trivts så bra, det är faktiskt största anledningen. Trivs man inte, då blir det inte roligt heller, säger Stefan Berglund till Sporten.

Anton Johansson och Henrik Johansson har delat på målvaktssysslan den senaste tiden. Schweizaren Michael Flückiger har återvänt till Lugano efter ett korttidslån med tre framträdanden i Brunflo.

– Man tränar för att spela matcher, och då är det svårt att hitta glöden när man inte ens blir uttagen emellanåt. Så nu lägger jag av.

Lägger av?

Ja, just nu är jag ganska less på hockeyn faktiskt. Det blev inte som jag hade tänkt mig här. Det blir i alla fall inget annat lag den här säsongen, sedan får vi kanske se.

Du är inte förste man att lämna Brunflo den här säsongen. Varför har det blivit så, tror du?

– Ja, det är väldigt konstigt att sex man har lämnat under säsongen. Då är det nog någonting som är fel.