Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han blir ny VD för Länstrafiken

I dag blev det klart vem som efterträder Stefan Fredriksson som VD för Länstrafiken i Jämtland

Under fredagen gavs beskedet. Länstrafikens styrelse kunde då meddela att styrelseordförande Thomas Hägg under 2015 kommer att fungera både som arbetande styrelseordförande och tillförordnad VD på Länstrafiken i Jämtlands län AB.

– Men det handlar alltså enbart om en tillfällig lösning under det att vi genomför en större omorganisation nästa år, säger Thomas Hägg.

Thomas Hägg kommer under tiden fram till årsskiftet att arbeta parallellt med avgående Stefan Fredriksson som då lämnar bolaget. Stefan Fredriksson kommer vid nyår att tillträda en tjänst som avdelningschef på Saab i Lugnvik.

– Jag hoppas att Thomas fortsätter i nuvarande spår. Vi har en positiv resandeutveckling. Den stora utmaningen den närmaste tiden blir att ta sig an den stora organisationsförändringen, säger Fredriksson.