Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han fick Bergs kommuns kvalitetspris

Kommunens kökschef Johan Andersson står fortfarande i händelsernas centrum. I samband med kommunfullmäktiges möte i Berg på tisdagen fick han och hans kökspersonal ta emot kommunens kvalitetspris.

Annons

Priset överlämnades av kommunfullmäktiges ordförande Bo Karlsson (C).

Så motiverade juryn priset till Kök i Berg:

"Verksamheten har de senaste åren utvecklats till att representera kommunens restauranger inom skola och äldreomsorg på ett sådant sätt att professionen erhållit erkännanden inom kommunen, länet och riket.

Johan Andersson har tillsammans med sina vardagshjältar lyckats med det omöjliga uppdraget att utveckla produkten, få kontroll på kostnaderna samt förbättra arbetsmiljön med slutmålet Gästen i centrum".

Minnesgåvor delades även ut till kommunanställda som tjänstgjort i 25 år.

I år fick följande personer gåvor:

Ulrika Moen, Klövsjö, Märit Glansberg, Hoverberg, Ann-Christine Danielsson, Klövsjö, Barbro Borg, Brånan, Berit Zakrisson, Vigge, Maj-Britt Leander, Åsarna, Anne Lundstedt, Östersund, och Marie Burman, Rätan.

Minnesgåvorna överlämnades av kommunfullmäktiges presidium.