Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hans-Jörgen Hellström

Hans-Jörgen Hellström har stilla insomnat i en ålder av 45 år.

I sitt yrkesverksamma liv arbetade han som väktare, ett arbete som han skötte förtjänstfullt, tills han på grund av sjukdom inte klarade av den stress som fanns i samhället.

Hans-Jörgen har alltid varit en person som ställt upp för sina nära och kära. Han ömmade särskilt för sina syskonbarn som han bland annat bjöd på en resa till Cypern för något år sedan, tillsammans med resten av vår familj.

Hans-Jörgen hade också ett stort idrottsintresse och som ung spelade han fotboll i Ope. Otaliga är de ishockeymatcher han sett med Timrå och han har följt sina syskonbarns matcher från åskådarplats många gånger.

En stor djurvän har Hans-Jörgen alltid varit och sina hundar och fåglar har han skött med stor kärlek och hundarna saknar honom oerhört nu.

Saknaden efter Hans-Jörgen är mycket svår att bära men vi kommer att minnas honom med tacksamhet och glädje. Han sa ofta att vi skulle ta hand om varandra och vara tacksamma för det vi har. Dessa ord tar vi med oss i våra hjärtan.