Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hans Lindeberg: Nu får du 40 nyhetssajter i din ÖP-prenumeration

Nu växer värdet på din ÖP prenumeration.

Från och med i dag ingår 40 lokala nyhetssajter i din prenumeration. Du kan läsa och följa med i allt vad som rapporteras lokalt i stora delar av Sverige. Från Jönköpingsposten i söder till Umeå i norr, bara genom att vara ÖP-prenumerant.

Sedan plusprenumerationerna introducerades för drygt ett år sedan ökar antalet ÖP prenumeranter kraftigt. Plus kostar 99 kronor per månad. Tidigare har det varit möjligt att som ÖP-prenumerant även läsa allt på samtliga Mittmedias sajter från Örebro till Örnsköldsvik.

Nu utökas alltså plus till att omfatta en ännu större del av Sverige.

Läs även: Premiär för "Sveriges lokalnyheter" – 40 nyhetssajter utan extra kostnad: "Vill ge något extra till våra kunder"

Att kunna samla flera olika nyhetsförmedlare i en och samma prenumeration är en nödvändig produktutveckling i den digitala omställningen. För kundernas bästa.

Här har Spotify och andra digitala tjänster visat vägen.

Nu tar ÖP och Mittmedia tillsammans med tre andra stora lokaltidningskoncerner ett nytt steg på vägen mot ett "spotify" för nyheter och lokal journalistik.

Du kan läsa mer om hur du gör för att få mer innehåll i din ÖP-prenumeration i dagens tidning, på op.se och Sveriges lokalnyheter.se.