Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är alla deltagarna i Paradise Hotel 2017

Nu flyttar nya gäster in på "Paradise hotel". Årets deltagare utlovar en säsong utöver det vanliga.

– Sverige har inte sett något sådant här förut, säger Sanel Dzubur.

Det är bara drygt en månad sedan som Anna Bohman och Alexander D'Rosso vann "Paradise hotel" 2016. Men redan nu har det blivit dags för en ny säsong av dokusåpan – och en ny kamp om en halv miljon kronor.

Programledaren Malin Gramer tror att det blir en mycket stark omgång.

– Det är mycket triangeldrama, kärlek och det hettar till väldigt mycket. Väldigt underhållande, säger hon.

Vad är det som gör en bra "Paradise hotel"-säsong?

– Man vill ha människor som är äkta. Som vågar visa när de är arga, kära, besvikna eller svartsjuka. Att de inte håller sina känslor inne, man vill ju se "på riktigt".

Precis så beskriver också årets deltagare sig själva.

– Jag har väldigt nära till mina känslor och det kommer att komma fram mycket i programmet. Är jag ledsen så är jag jätteledsen, är jag glad så är jag jätteglad, säger Andrea Norrman från Nacka.

Hon berättar att hon sökte sig till "Paradise hotel" då hon precis kommit ut ur ett långt förhållande och var "jävligt hungrig på livet".

– Det är lite ångest nu när det ska visas på tv. Nu sitter jag i en annan situation, jag är sambo. Men det är viktigt att komma ihåg att det här spelades in för ett år sedan och alla kommer ju med ett bagage, det här är en del av mitt, säger Andrea Norrman.

Ewelina Ostrowska från Malmö har däremot ingen ångest.

– Jag bara längtar efter att det här nu ska spelas upp för hela Sverige, säger hon och garanterar en "sjuk säsong".

– Är det inte drama så är det någon som gråter, sex och allt möjligt.

Deltagarna har goda minnen från inspelningarna och ser tillbaka på tiden på "hotellet" med glädje. Men säsongen kommer inte bara att vara ett långt party.

– Alla dagar är inte en "walk in the park", vissa dagar blir "Fredagen den 13:e". Men det är ju exakt så livet är också, säger Sanel Dzubur från Härnösand.

Paradise Hotel har premiär i TV3 den 6 februari. 22.00. Sänds måndagar och tisdagar klockan 22.00 på TV3 och Viafree. Premiärveckan startar med fyra avsnitt: måndag 22.00 och 22.45, tisdag 22.00 och onsdag 22.00.

Läs mer: Sanel Dzubur, 27, från Härnösand är en av deltagarna i årets Paradise Hotel: "Det är lite revansch"