Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är allt som händer på Plaza i höst

Releasefest med Velvet in Sane, Luciarock med Corroded och musikquiz med Christer Halvarsson är bara några av hösten och vinterns nöjen på Plaza i Östersund.

23 oktober: Jazz-I-Jemtland presenterar Amanda Sedgwick Quintet.

25 oktober: Björn Rosenström & Det Jävla Bandet gör en nattklubbsspelning live och Velvet In Sane har releasefest för sin nya EP inför deras världsturné. Östersundsbaserade rockbandet Velvet In Sane har releasefest och spelar live under kvällen.

31 oktober och 1 november: Djävulskap uppträder live och ger en härlig stämning till Halloweenfesten.

7 november: Hårdrocksbandet med Christer Halvarsson i spetsen uppträder i Rockbaren.

8 november: Livequiz med Hårdrocksbandet 19:00. Christer Halvarsson med band håller i ett quiz där hälften av frågorna är liveuppträdanden och andra hälften är högst allmänna följdfrågor.

27 november: Jazz-I-Jemtland presenterar Mette Juul med Alex Riel Trio.

29 november: Samantha Fox gästar Plaza tillsammans med dansare och framför några av hennes hits i en miljö som kommer andas nostalgi.

5 december: Hårdrocksbandet med Christer Halvarsson i spetsen uppträder i Rockbaren.

6 december: Livequiz med Hårdrocksbandet 19:00. Christer Halvarsson med band håller i ett quiz där hälften av frågorna är liveuppträdanden och andra hälften är högst allmänna följdfrågor.

13 december: Luciarock – Endagsfestivalen. Uttrycket Luciarock dammas av med liveband på scenen. Bokade band redan nu är ångesönerna i Corroded, Östersunds egna Souldrainer och Stone Division.