Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är artisterna som spelar på Guldgalan

Annons

Artisterna som uppträder under årets Guldgala är klara. Petra Marklund, Ebbot Lundberg, Kristin Amparo och Anders Ekborg är de som kommer att underhålla publiken under kvällen 12 november. Kvällens dj:s är konstkollektivet Free Spirit Shaking Soul tillsammans med Stitch N Stones från Åre.

Petra Marklund har tidigare gått under artistnamnen September. Senast var hon programledare för "Allsång på Skansen". Hon har också deltagit i det populära programmet "Så mycket bättre".

Ebbot Lundberg var tidigare frontmannen i ett av Sveriges främsta band The Soundtrack of Our Lives. Sedan uppbrottet för några år sedan har han spelat solo och även Ebbot har varit med i "Så mycket bättre".

Kristin Amparo besökte senast Östersund under Melodifestivalen när hon tävlade med låten "I See You". Hon har också sjungit in dunderhittarna "Min Soldat" och "Dance Our Tears Away".

Anders Ekborg är sångare och skådespelare. Han har under sin karriär spelat i musikaler som "Kristina från Duvemåla", "Chess" och "Evita".

Här är årets tema på Guldgalan – och TV4-profil tar över som konferencier

Se vimmelbilderna från Guldgalan 2014 här

Allt från Guldgalan 2014 hittar du här