Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är SHL:s största artister

Hockeypuls listar ligans största artister. De som bjuder på det lilla extra.

1. William Nylander, Modo

Vilket steg supertalangen har tagit. Spelskicklig, snabb och spelar med ett pondus. Är ett hot varje gång han är på isen.

2. Mattias Tedenby, HV71

En publiklirare är tillbaka i SHL, och nu kommer Jönköpingspublikens favoritspelare bjuda trögfotade backar på korv igen.

3. Jacob Micflikier, Linköping

Har visat i sin debutsäsong i SHL att han håller hög klass. Är både en vass målskytt och hittar fina passningar till sina medspelare. En spelare som lockar publik.

4. Kirill Kabanov, Skellefteå

Kom in till Modo förra säsongen och bjöd på både fina dragningar, mål och assist. En stjärna som nu dubblat sin lön i Skellefteå. Har också visat att han håller hög SHL-klass.

5. Mattias Ritola, Leksand

Bryter mönster. Han är oerhört skicklig med pucken och en riktig konstnär. Har gjort flera individuellt skickliga mål de senaste åren.

6. Mathis Olimb, Frölunda

En spelskicklig forward som är duktig med pucken. Har blivit en publikfavorit i Göteborg. Kan bjuda på spektakulära dragningar och fina mål.

7. Tuomas Kiiskinen, Växjö

Här har Växjö fått in en offensiv forward som är skicklig med pucken. Kiiskinen har fina händer och ser passningsytorna oerhört bra.

8. Jakub Klepis, Färjestad

En humörspelare som är duktig med pucken. När han är på rätt sida gränsen kan han bjuda på riktiga läckerheter.

9. Kristian Näkyvä, Luleå

Back som är otroligt pucksäker. Näkyvä är skicklig med pucken och har ett oerhört fint skott.

10. Sondre Olden, Brynäs

En spelare med alla redskap, det gäller bara att han får ihop det. Kommer bli giftig med sin spelskicklighet den här säsongen. Olycklig skada grusade säsongsinledningen.