Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är stjärnornas egna bilder från Yran

Linnea Henriksson, Tigerbell, Takida och många fler uppträdde på Storsjöyran under förra veckan.
Här är några av artisternas egna Instagram-bilder från festivalen.

Artisten Linnea Henriksson skräder inte orden på Instagram när hon beskriver sin upplevelse av Storsjöyran: "TACK ÖSTERSUND! Sommaren har bjudit på många mäktiga kvällar, men i lördags på Storsjöyran tog priset. Svettigt, brutalt, vackert och alldeles UNDERBART! Jag sammanfattar kvällen med att vi kort och gott "hittat hem", ÖP dunkade till 5/5 och jag kommer ALLTID minnas denna kväll och längta tillbaka!".

AK von Malmberg var väldigt glad över att få synas på mittuppslaget i tidningen.

Takida skrev på sociala medier-kontot att de var nöjda med spelningen på Storsjöyran. "Vilken kväll i Östersund! Tack. Ni la ribban högt för resterande spelningar".

Tove Lo var nöjd med sina konsertbesökare och skrev:"Tack Storsjoyran för världens kväll igår!! Ni var underbara babes".

Efter sin spelning på Storsjöyran på lördagen skrev Laleh en hälsning till sina konsertbesökare på Instagram: "Tack vänner, vi var 9000 bästisar igår kväll! Och storsjöodjuret hörde nog er vackra sång. Hoppas ni fick med er ett gott minne, för det fick jag.. L"

Här hittar du alla artiklar från Storsjöyran 2014.