Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här öppnar nya yogastudion

I januari öppnar en ny yogastudio i Östersund. Med hjälp av rätt andning och olika fysiska ställningar kan utövarna skapa en balans mellan kropp och själ.

– Vi längtar till invigningen, säger yogaläraren Katarina Owén.

Annons

Hon har jobbat som yogalärare i Östersund i sex år. Under de åren har intresset för yoga ökat i länet, berättar hon.

– Det händer att jag blir kontaktad av gym som vill att jag ska komma och prata om yoga och visa hur det fungerar. Jag känner av att fler är intresserade nu jämfört med tidigare, och att det finns ett stort intresse för detta, säger Katarina Owén.

Katarina Owén har den senaste tiden haft verksamhet på Frösön, men kommer den 4 januari att öppna upp sin verksamhet på Mårtenstorg i centrala Östersund. Det handlar dels om att hon kommer att undervisa i yoga tillsammans med kollegorna Lena Mackegård och Lena Sundfors, och dels kommer hon att ha en butik i lokalen tillsammans med Gwendolen Carrier. I butiken kommer de att sälja träningskläder, säger Katarina Owén.

– Just nu ser det ut som en byggarbetsplats här men vi kommer att vara klara i tid. Det känns bra och spännande inför öppningen, säger hon.

Katarina Owén säger att yoga är en väldigt bra och nyttig träningsform, eftersom träningen inte bara handlar om fysisk aktivitet.

– Många människor är väldigt stressade i vardagen. Med hjälp av yogan kan man gå ner i varv och få en annan balans i livet. Yoga bygger mycket på att andas rätt och jag ser yogan som ett bra komplement till gymmen och den traditionella träningen, säger hon.