Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här spelar ÖFK-profilerna som sig själva i nyligen släppta Fifa 17

ÖFK-spelarna Saman Ghoddos, Walid Atta och Hosam Aiesh kom under torsdagseftermiddagen förbi ÖP:s redaktion för att spela som Östersunds FK i nya fotbollsspelet Fifa 17.

På torsdagen släpptes den senaste versionen av fotbollsspelet Fifa, ett spel som i åratal underhållit människor från hela världen. Nytt för denna version, Fifa 17, är att det för första gången går att spela som Östersunds FK. Samtliga allsvenska lag finns spelbara och då ÖFK i fjol tog steget upp i svensk fotbolls absoluta finrum, finns alltså även de med i spelet.

Av den anledningen kom Saman Ghoddos, Walid Atta och Hosam Aiesh in till ÖP:s redaktion för att dra på sig sina virtuella matchtröjor och testa spela som sig själva. De utmanades av Östersundsbon Noah Lindh som tävlat i Skol-SM i Fifa.På frågan om vem som är bäst på spelet i ÖFK gav Saman Ghoddos ett självsäkert svar.

– Det är nog jag som är bäst, sa han.

Nytt för i år i spelet är också att straffläggningssystemet är helt omgjort, vilket märktes då samtliga deltagare under dagen hade problem med att få koll på det.

Ett gäng matcher avverkades, däribland en mellan Östersunds FK och lördagens motståndare Falkenbergs FF. Allting spelades in med videokamera och hur det gick får ni se under fredagen här på vår sajt.

----

Läs mer:

Dagens glada nyhet: Hopcutt tränar med boll igen och kan skjuta med bägge fötterna

Tuffast, piggast, stryktåligast – så var ÖFK-träningen i första höstregnet

Chockbeskedet för ÖFK: Sotirios Papagiannopoulos knäskadad – kan inte spela på lördag mot Falkenberg