Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har vi den regeringen vi förtjänar?

Marcus Persson anför i sin ledare i ÖP att regeringen handlat omoget och ansvarslöst. Han skulle ha kunnat tillägga okunnigt och farligt. Varför? Jo därför att nu har regeringen legitimerat en regim vars målsättning är att tillintetgöra staten Israel.

Varje läskunnig person kan själv läsa därom på internet och på ett någorlunda välsorterat bibliotek. Information saknas sannerligen inte.

I skriften står det att med seende ögon skola de intet se och med hörande öron skola de intet höra. Förstockelse kallas det.

Fara å färde är det emedan man genom detta beslut leder vårt land Sverige bort från Guds ansikte och därmed tackar nej till Guds beskydd. Vi börjar ana vart det leder.

Ta del av nyheterna! Är det övervägande goda eller onda besked vi får? Verkar det som om samhället utvecklas åt rätt håll? Jag för min del tycker inte det.

Kan det vara så att vi har den regering vi förtjänar? I så fall ber jag: Gud hjälpe oss! Amen.

Börje Forsberg

Huså

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel