Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härjedalens Kulturcentrum söker stort kommunalt stöd

Härjedalens Kulturcentrum söker ett bidrag på 550 000 kronor från kommunen för det kommande året. Dessutom ansöker föreningen om en driftbidragsandel på 42 000 kronor.

– Mellan januari och juli arrangerade vi, med stöd av Härjedalens kommun, ett stort antal konserter, dans- och teaterföreställningar, utställningar och filmförevisningar. Det kommer att bli ännu fler under tiden augusti till december, förklarar Flavia Devonas, producent vid Kulturcentrum.

För att ha möjlighet att fortsätta med kulturella evenemang i Lillhärdal och på andra platser i Härjedalen anser Intresseföreningen Härjedalens Kulturcentrum att ett stöd behövs för att verksamheten ska kunna realiseras.

– Det är inte längre möjligt att arbeta gratis för att förbättra den kulturella nivån i Härjedalen, påpekar Devonas i Härjedalens Kulturcentrums verksamhetsberättelse.