Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härlig revansch för Joe Nolan

Lördag 20.15, Studioscenen

Annons

Under fredagens spelning på Bluesfestivalen kom Joe Nolan inte alls till sin rätt. På lördagen är det dock dags för revansch för den skönsjungande gitarristen från Kanada. Han har släppt vad det nu än var som gnagde dagen innan och ger nu en helt annan upplevelse.

Till sin hjälp, och till publikens stora förtjusning, bjuder Joe Nolan upp Ellen Sundberg som sjunger med honom på några låtar. Hon får senare återkomma för att spela två av sina egna låtar med komp av Nolan.

Ellen Sundbergs "Blind" gör sig otroligt bra med Joe Nolans elgitarr. Hans "Did Somebody Call the Cops" där de två sjunger tillsammans ger ordentlig gåshud. Nu kan jag bättre förstå vad de som såg Joe Nolan i Östersund förra året har pratat om. De som har sagt att det är en av de bästa konserter de varit på. Efter kvällens spelning sällar jag mig till beundrarskaran.

Betyg: 4/5