Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hedberg lämnar Rögle – men stannar i SHL: "Vill hitta ny utmaning"

Sedan tidigare har det ryktats att Edwin Hedberg har varit på väg att lämna Rögle.
Under onsdagen bekräftade han det själv för HD.
– Jag vill hitta en ny utmaning framöver och har fått intressanta erbjudanden, säger Hedberg till HD.

I december ryktades Edwin Hedberg vara på väg bort från Rögle, och i februari skrev Expressen att han var klar för Skellefteå.

Nu bekräftar Hedberg själv för HD att han lämnar Rögle, vars säsong tog slut i lördags. Han säger också att det blir en fortsättning i SHL, men vill inte berätta vilken klubb det rör sig om.

– Jag vill hitta en ny utmaning framöver och har fått intressanta erbjudanden som kan gynna mig i framtiden för att utveckla mig som hockeyspelare, säger 24-åringen till HD.

Hedberg passar också på att summera sin tid med Rögle, och konstaterar att det hade kunnat gå bättre om laget hade fått en bättre start på säsongen.

– Det var surt att vi schabblade till det i början på säsongen. Annars tror jag att vi hade kunnat ställa till lite oreda i ett slutspel, säger Hedberg till HD.