Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hedengran tillbaka på Vallarnas friluftsteater

Mångsidige Thomas Hedengran från Härjedalen finns med när årets skrattfest har premiär på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

– Jag längtar till sommaren, till att få jobba med ensemblen och till den mysiga publiken på Vallarna, säger Thomas Hedengran.

Thomas är även han en mångsidig skådespelare och har medverkat i filmer som Jägarna, Sökarna, Blodsbröder och Frostbiten och i tv-serier som Höök och Kommissionen.

en bred erfarenhet från den mer humoristiska sidan farser som Stulen kärlek och Asiat i spat och revyn Alla ska bada med Galenskaparna och After Shave, är bara några exempel. Just nu är han aktuell i den svensk-irländska filmen Prinsessa, som har premiär i september i år.

Till sommaren blir han högaktuell som den hårdkokte kaptenen Carl Marklund i pilsnerkomedin Virus i Bataljonen som har premiär 28 juni.

Handlingen kretsar kring vardagslivet på Ingeborgs café, som är byns naturliga samlingsplats. Hit kommer de något säregna byborna för att fika, fika och åter fika. Inblandade är en hårdkokt kapten som letar efter Sveriges starkaste hemvärn i tider av nedskärningar i försvaret, en datanörd, en lättlurad polis, en tafatt hemsamarit och ett torrt kommunalråd.

mest välbesökta friluftsteater. Förra årets uppsättning, Solsting och Snésprång, sågs av 68 000 besökare. Hittills har cirka 700 000 personer besökt föreställningarna under årens lopp och ytterligare närmare 25 miljoner har sett föreställningarna på tv.