Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heder åt Kent Blix

Äntligen en karl med ryggrad, som vågar ge sig på dessa gammalmodiga lagar angående pappans rätt till sitt barn och tvärtom.

Du, Kent Blix, heder åt dig, som vågar ge dig på att krossa denna nöt. Hoppas du lyckas då du är villig att sträcka fram din hjälpande hand till pappa-barn. Vet att Pappa-barn-föreningen också har en stor skara kvinnor i sina föreningar landet runt. I Jämtland har inte funnits något stöd för pappor.
Såg att kvinnojouren i Jämtland fått 1 496 000 kronor av våra skattepengar. Vart går dessa pengar, vem sköter insynen i jouren? Kommun, landsting eller vem? Hoppas på svar i frågan, så vi ser vart våra pengar går.
Nu, då Kent Blix startat Pappa-barn-föreningen hoppas vi på en mansjour i länet också! Undrar om vi då får samma summa till hjälp åt pappor med problem!
Har någon undersökt hur många tusenlappar det delas ut i Sverige till mansjouren?
Undersök, läs och häpna!
Anhörig till pappa utan barn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel