Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hektisk natt för polisen

Jämtlandspolisen har haft en hektisk natt med flera fall av fylleri, våld, skadegörelse och rattfylla.

Polisen i Jämtland har haft fullt upp under natten med diverse ärenden. Förutom flera fall av fylleri där berusade personer i både Östersund och Åre omhändertagits för tillnyktring rapporteras även om våldsbrott.

Vid 20-tiden kallades polisen till en fritidsgård i Torvalla där två 14-åriga flickor hade kommit i bråk. Flickornas föräldrar kom till platsen och tog hand om dem. Ingen av dem var i behov av vård men en anmälan om misshandel upprättades.

Vid 01-tiden fick polisen in ett samtal om att en ordningsvakt gripit en kvinna på Vemdalsskalet då hon varit våldsam. En polispatrull åkte ut till platsen, identifierade kvinnan och hon är nu misstänkt för våld mot tjänsteman.

Ungerfär samtidigt observerades en man i 20-års åldern med att krossa rutor på ett hotell i centrala Östersund. Vittnen höll kvar mannen på platsen tills polis anlände. Vid ingripandet var mannen utåtagerande och polispatrullen fick belägga honom med handfängsel. För att förhindra att han skulle ställa till mer problem omhändertogs han av polisen för fylleri och kommer att förhöras så fort han nyktrat till.

Vid 02-tiden observerades två personer med att använda narkotika inne på en toalett i centrala Östersund. Polis tillkallades och en mindre mängd narkotika påträffades på de båda. Den ena personen påvisade ett berusat intryck och fick följa med till stationen. Den andra personen släpptes efter förhör på plats. Båda är i 25-årsåldern.