Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hello Saferide släpper nytt

Annika Norlin släpper ny skiva under sitt alias Hello Saferide. Dessutom är hon aktuell för spelning på Way Out West, den enda spelningen hon gör i sommar.

3 september släpps skivan "The Fox, The Hunter and Hello Saferide" på Razzia Records. Första singeln, "I was Jesus", släpps i augusti. Det meddelar Annika Norlin via twitter och facebook. Samma dag som skivan släpps kommer hon även ge ut en bok med alla sina låttexter, både på svenska och på engelska. Boken ges ut av Teg Publishing.

Dessutom är Annika Norlin aktuell med spelning på Way Out West i Göteborg 7-9 augusti. Där kommer Annika Norlin spela under sitt eget namn, inte något alias. Så här säger hon på wayoutwest.se:

"Exakt hur det kommer se ut vet jag inte än, men det kommer bli extrema mängder ord på kort tid. 2007 spelade jag separata spelningar på Way Out West med både Hello Saferide och Säkert! Det var det mest förvirrande jag gjort, jag svor att aldrig göra det igen. Men på sista tiden har jag mer och mer känt att mina bägge projekt börjat gå in i varandra, så det känns fint att få låta alla gamla låtar få möta de helt nya."

Det är fyra år sedan Annika Norlin släppte en ny skiva, då var det under artistnamnet Säkert! och skivan hette "Facit". Annika Norlin bor sedan några år tillbaka i Umeå och läser till psykolog. Hon har tidigare jobbat som journalist på Östersunds-Posten. 2005 släppte hon sin debutskiva "Introducing... Hello Saferide".