Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Henning Mankell i bilolycka

Tidningen Härjedalens krönikör Henning Mankell skadade sig lindrigt i en bilolycka på måndag förmiddag på E6:an mellan Laholm och Halmstad.

Det uppger Aftonbladet som pratat med Mankells presskontakt Robert Johnsson.

– Jag har inte mer information än att det var en singelolycka och att han mår bra, säger Johnsson till Aftonbladet.

Det var vid 11-tiden på förmiddagen som Henning Mankells bil av okänd anledning körde in i mitträcket på E6:an i höjd med Snapparp enligt Aftonbladet.

Ett vittne som kom till olycksplatsen strax efter olyckan berättar för Aftonbladet att Henning Mankell tog sig ur bilen för egen maskin men att han klagade på nacksmärtor.

Henning Mankell ska enligt Aftonbladet inte ha behövt uppsökt sjukhus för smällen. Robert Johnsson är presskontakt åt Henning Mankell på Leopards förlag.

– (Henning Mankell) var på möte så jag fick inte tag på honom, men textade lite snabbt. Jag har inte mer information än att det var en singelolycka och att han mår bra, säger Johnsson till Aftonbladet.